Home » Arvostelut, Elokuvat, Mielipiteet, Uutiset

ARVOSTELUSSA: Paddington 2

Written By: admin on marraskuu 22, 2017 No Comment

paddington2_juliste_2_SavonKinot

Älkää nyt lopettako tämän lukemista, koska arvostelen ns. lastenleffan!!!

Paddington asuu onnellisesti Puutarhakadulla jakaen iloa ja marmelaadia kaikille. Kaukaisen Lucy –tädin syntymäpäivä lähestyy ja karhu haluaisi löytää hänelle täydellisen lahjan. Antiikkikaupasta hän löytää kauniin kirjan Lontoon maisemista ja hän alkaa keräämään rahaa sen hankkiakseen. Mutta kirja varastetaan pian ja Paddington lavastetaan syylliseksi, joutuen siinä samassa vankilaan. Onneksi hienotapainen ja huomaavainen karhu saa muutettua synkän vankilamiljöön herrasmiesten yhteisöksi. Mutta Paddington on edelleen syytön, joten Brownien perhe päättää jäljittää varkaan ja puhdistaa karhun maineen!

Ensimmäinen elokuva tuli vuonna 2014 ja se ei oikeen yllättänyt. Se oli aika-ajoin tylsä ja kaavamainen ja kakkososa tekee loistavan harppauksen laadussa. Tarina on kivan omalaatuinen ja Paddington on niin symppis hahmo, että hänestä ei voi olla tykkäämättä. Muidenkin hahmojen persoonallisuudet ovat loistavia, eikä yksikään heistä tuntunut mitenkään rasittavalta.

Suomenkielinen dubbaus toimi myös. Toisaalta hahmojen huulisynkka suomenkielen kanssa ei toiminut kunnolla, mutta ainakin dubbaajat ovat parasta laatua Jukka Rasilasta lähtien. Paddingtonin äänenä taas toimii Paavo Kerosuo, joka on monille tuttu Leijonakuningas –elokuvasta Simban äänenä. Ja rehellisesti en keksi häntä parempaa suomiääntä tälle herttaiselle karhulle.

Tiivistettynä siis PADDINGTON 2 on todella hyvä elokuva! Suosittelen kaikille, jotka ovat hieman lapsenmielisiä ja nauttivat kohelluksesta hyvällä maulla.

-Veikko | Arvosana: ★★★★

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates